Resor

Insekter kan ersätta fisk i framtidens ekologiska hönsfoder

DN Resor - 1 dag sedan
På Torsåker gård matar man sina fjäderfän med det man hoppas kan bli framtidens foder - nämligen insekter. Förhoppningen är att insektsmjöl snart ska kunna ersätta det fiskmjöl och sojaprotein som används i dagens fodertillverkning och som inte är ekologiskt hållbart.

Alex Norén bra med i South Carolina

DN Resor - 1 dag sedan
Ett flertal av golfens storheter har tagit en ledig helg efter förra veckans US Masters. Men PGA-touren rullar på och har stannat i Hilton Head, South Carolina.

Sekunddrama när Saint Louis vände

DN Resor - 1 dag sedan
Ett tidigt mål avgjorde i San Jose, och ett sent i Winnipeg. Nu har Saint Louis och Vegas båda 3-2 i matcher i NHL:s åttondelsfinaler.

Assange: Ecuador begär att förre utrikesministern grips

DN Resor - 1 dag sedan
Ecuadors tidigare utrikesminister Ricardo Patino begärs gripen av landets statsåklagare. Han anklagas för uppvigling mot den nye presidenten Lenín Moreno, och för samröre med Wikileaks, och är internationellt efterlyst. 

Arbetsverktyg pekas ut som brandrisk efter videoklipp

DN Resor - 2 dagar sedan
Ett videoklipp som visar Notre-Dame några dagar innan branden har skapat nya spekulationer om brandorsaken. I filmen ses olika arbetsredskap som kan utgöra brandrisker, enligt den norska tv-kanalen NRK. - Jag förstår inte varför byggarbetare inte skulle få använda elektriska verktyg, säger Lars Brodin, brandingenjör på Brandskyddsföreningen.

Kan "nybyggare" Eklund rädda Falkenberg kvar i allsvenskan?

DN Resor - 2 dagar sedan
Falkenberg är på sätt och vis synonymt med tränaren Hans Eklund. För sex år sedan coachade han upp laget i allsvenskan. I fjol gjorde han som "nybyggare" om bedriften.  - Ja, det är väl lite av den rollen jag har. Man bygger nytt varje år egentligen. Helst vill man väl ha kontinuitet såklart, men jag tycker det är kul att hitta bra spelare och göra dem till falkenbergare.