Livsstil

Miljardären som skulle få Gui Minhai fri

DN Livsstil - 5 timmar sedan
Han bor på lyxhotell, bjuder på champagne och säger att han är miljardär. Men hans svenska bolag begärs i konkurs och anställda tvingas gå till domstol för att få ut sina löner. I Sverige har han ett kontaktnät med högt uppsatta svenska politiker och professorer. Han talar gärna om sitt intresse för nyckelharpor och om sina goda kontakter med kommunistpartiet i Kina.

Hultqvist om ryska jaktplanet: Olämpligt och provocerande

DN Livsstil - 7 timmar sedan
"Olämpligt, provocerande och oprofessionellt". Försvarsminister Peter Hultqvist (S) fördömer att ett ryskt stridsflygplan flugit mycket nära ett obeväpnat svenskt plan. Han talar om ryska "försök till dominanshandlingar" mot Sverige.

Kvinna hölls fången - tre begärs häktade

DN Livsstil - 7 timmar sedan
Två kvinnor och en man begärs häktade efter att ha hållit en kvinna fången i en lägenhet i Surahammar. De två kvinnorna begärs häktade på sannolika skäl misstänka för grov misshandel, olaga frihetsrövande och olaga tvång, enligt häktningsframställan. Mannen begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och olaga frihetsberövande.

Efter misstankarna om fejkad attack - skådespelaren tas bort frå

DN Livsstil - 8 timmar sedan
"Empire"-skådespelaren Jussie Smollett tas nu bort från de sista avsnitten av tv-seriens femte säsong, skriver Variety. Beskedet kommer efter misstankarna om att han betalat "gärningsmän" för  en fejkad rasistattack.

Byggarbetare i Estland räddade varg ur flod - trodde det var en

DN Livsstil - 9 timmar sedan
Några estländska byggarbetare räddade vad de trodde var en hund som gått genom isen på en flod. Men den lugna hunden var egentligen en varg, kunde en jägare senare konstatera, skriver BBC.  

Långa köer på E4/E20 efter olycka på Södra länken

DN Livsstil - 12 timmar sedan
Det är stopp i trafiken och flera kilometer lång kö på E4/E20 i södergående riktning förbi Stockholm på grund av en olycka och ett fordonshaveri på Södra länken.