Ekonomi

Nya Audi A1 öppnar för personlighet

DI - 4 timmar sedan
När Audi visade upp sin första lilla A1 inför modellåret 2011 var det givet att köregenskaperna och styrningen stod i centrum. Och nu har Audi lyckats förbättra en redan bra bil. A1 är fortsatt kvick med snabba reaktioner och en i alla stycken väldigt kompakt bil. Som förare trivs du alldeles utmärkt och att köra en A1 är mer som att klä på sig en ryggsäck än att sätta sig i en stor bil.

Umeåpar vill skapa ett modehus för konst på nätet

DI - 5 timmar sedan
Med kvalitetstryck och små kollektioner vill Umeåparet Kalle Hardell och Sara Hardell Flagge revolutionera konstbranschen. "Vi vill sänka tröskeln och få fler människor att köpa och njuta av konst", säger Kalle Hardell.

Magnolia Bostad förlorar tvist - ger resultatsmäll i fjärde kvar

DI - 6 timmar sedan
Magnolia Bostad har förlorat en tvist i skiljedomstol och får till följd av detta en negativ resultateffekt i det fjärde kvartalet 2018.

Cohen: Trump beordrade utbetalningarna för att undvika sexskanda

DI - 6 timmar sedan
USA:s president Donald Trump fattade personligen beslut om utbetalningarna till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016 - och kände till att detta inte var enligt reglerna. Det säger Trumps före detta advokat Michael Cohen i en intervju med ABC News.

Uppgifter: Telejättarnas fusion kan godkännas efter Huawei-dissa

DI - 6 timmar sedan
Sammanslagningen mellan T-Mobile och Sprint kan bli godkänd av den amerikanska myndigheten för nationell säkerhet redan nästa vecka. Teleoperatörernas moderbolag har blidkat myndigheten med deras löften om att sluta använda Huaweis utrustning, enligt källor till Reuters.

Hans Wallenstam: 2019 blir jobbigt för bostadsrätter

DI - 6 timmar sedan
Hans Wallenstam räknar med att 2019 blir ytterligare ett jobbigt år för bostadsrätter men att efterfrågan är fortsatt stor för hyresrätter. Det säger han till Di i samband med presentationen av bolagets nya femårsplan.